Hoppa till sidans innehåll

Om IFK Hedemora Skidor


Varmt välkommen till vår skidförening som ny eller tidigare medlem. När våra medlemmar träffas kretsar allt kring gemenskap, skoj, lek och träning men naturligtvis också skidor och stavar. 

Vi uppmuntrar hela familjen att vara delaktig i föreningens olika evenemang, stor som liten. Som vuxen får man gratis motion genom att hänga på sitt barn under träningen eller att göra sin egen träning under tiden barnet/ungdomen tränar med sin grupp.  

Vi har idag flera aktiva träningasgrupper som tränar regelbundet tillsammans från skidupptakten i september till säsongsavslutningen i mars/april.

Vår säsong är helt väderberoende. När minusgraderna kryper fram för vi allt i vår makt för att producera så mycket konstsnö vi bara kan för att ge alla aktiva bästa möjliga snöträning. Konstsnön ger ett utmärk underlag när natursnön kommer. Skidsäsongen är alltid oviss och vi anpassar oss efter väder och underlag. 

Om du är intresserad av skidåkning- kom till Brunnsjöberget på en av våra träningskvällar (tisdag och torsdag), tränarna placerar dig i lämplig träningsgrupp!

Snökanon

Uppdaterad: 08 NOV 2020 19:16 Skribent: Jennie Gustafsson

 

Våra sponsorer

 

New Boliden - logo

Nordsjö Idé och Design - logo

Postadress:
IFK Hedemora SK - Skidor
Rickard Dahlin, Västra Järnvägsgatan 63
77635 Hedemora

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hedemoraskidor....

Se all info