Hoppa till sidans innehåll

Om IFK Hedemora Skidor


IFK Hedemora Skidklubb är en klubb med anor. Just nu pågår en del efterforskningar - information om klubbens tidigare historia kommer så småningom här på hemsidan.

1993 blåste några eldsjälar nytt liv i klubben. Alla ska kunna vara med efter egna förutsättningar, motivation och mognad. Alla ska respektera och känna sig betydelsefulla. En bred bas skapades och ur den kommer alltid en topp. Klubben är till för hela familjen och alla ska känna delaktighet, ansvar och gemenskap. Verksamheten bygger på alla medlemmars lika värde och att alla människor både vill och kan ta ansvar. Familjen i främsta rummet.

Klubbens mål är att skapa intresse för fysiska aktiviteter i form av längdskidåkning, löpning, cykel, inlines m.m. Att ge insikt om att fysisk aktivitet är bra för kroppen och därmed ett led i att förbättra folkhälsan.

I denna anda arbetar en entusiastisk skara personer med kraft och energi. Med en naturnära anläggning på Brunnsjöberget är förutsättningarna utmärkta för att vi ska nå framgång i vårt strävande för en meningsfull sysselsättning för våra medlemmar.

Vårt koncept med bredd baserat på att tidigt engagera barn (och därmed deras föräldrar) för att låta dem utveckla skidvana m.m. i sin egen takt har uppmärksammats i skidsverige med bl.a. stipendier och andra erkännanden

Uppdaterad: 11 JUN 2017 15:25

 

Våra sponsorer

 

Andritz Pulp And Paper - logo


 

New Boliden - logo


Nordsjö Idé och Design - logo


Södra Dalarnas Sparbank - logo

Postadress:
IFK Hedemora SK - Skidor
Michael Alenius, Sörbo 250
77691 Hedemora

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info