Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Information

29 SEP 2022 19:48
  • Uppdaterad: 29 SEP 2022 19:48

Hej Alla!
Vi snart varit i gång en hel månad och det är väldigt roligt att se alla barn och ungdomar som kommer för att träna. Vi har mycket roligt att se fram emot som jag ska informera lite om här. Har du några funderingar om något, tveka inte att prata med någon av våra ledare.
Till att börja med vill jag påminna om att i morgon den 28/9 är SISTA dag att klarmarkera era försäljningar i Newbody. För Ullmax är sista dag på fredag den 30/9.
Lördag 1/10: På lördag är det ingen vanlig träning utan då arrangerar vi Brunnsjöberget Trail och de barn och ungdomar som vill ställa upp på det gör det naturligtvis gratis men anmäler sig på plats på lördag fm. Det finns sträckor från 3 km och uppåt.
Lördag 22/10: Långlördag med träning på både för- och eftermiddag. De aktiva bjuds på lunch och vi föräldrar betalar en slant. Mer info och anmälan kommer så småningom.
Lördag 12/11: Föräldramiddag! Boka in i kalendern och boka upp barnvakten! Vi kommer i år att träffas och äta på Källarmästaren/Stadshotellet. Anmälningslista kommer att sättas upp i klubbstugan där ni också får boka vilken mat ni önskar äta. Brukar vara en av höstens stora glädjeämnen 😃
I början av december (1-4/12) så arrangerar vi vårt familjeläger i Mora där vi har organiserad träning från blå grupp och uppåt (två pass fredag och två pass lördag). Vi kommer att bo i 5-bäddsstugor i MoraParken och åka skidor på Hemus skidstadion och delar av Vasaloppsspåret om vi har tur med snötillgången. Kostnad för detta är 600 kr per person (aktiva från blå grupp och äldre) och då ingår boende, spårkort för aktiva, slutstädning av stugorna samt en gemensam middag lördag kväll. Anmälningslista för detta kommer också att sättas upp inom kort i klubbstugan och vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att hänga med på detta.
Klädshopen kommer snart att öppnas för oss och där gör man sin egen beställning. För att få tillbaka det subventionerade beloppet mejlar man sedan kvittot och kontonummer till klubbmejlen This is a mailto link så ser kassören till att betala tillbaka det var och en har rätt till. Det är aktiva barn och ungdomar som har rätt till subventionerade kläder.
För att få ta del av ovanstående och för att kunna anmäla sitt barn till vinterns tävlingar är det ett krav att ha betalat medlemsavgift och instruktioner för hur och vad man betalar kommer inom kort här i gruppen.
Förhoppningsvis kommer vi få till en terrängserie ihop med Brovallens IF och Rembo IK under oktober månad men det återkommer vi till.
Tror det var allt för nu 😊
Skribent: Jennie Björklund
E-post: Adressen Gömd

 

Våra sponsorer

 

New Boliden - logo

Nordsjö Idé och Design - logo

Postadress:
IFK Hedemora SK - Skidor
Rickard Dahlin, Västra Järnvägsgatan 63
77635 Hedemora

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hedemoraskidor....

Se all info